Een verjaardag of om diegene met liefde te verwennen is een geweldig excuus om iemand een prachtig boeket te geven. Iedereen denkt dat een traditioneel bloemen boeket voorspelbaar is maar door de verbazingwekkende serie van moderne boeketten zal de meest kritische ontvanger nog onder de indruk zijn.

boeket

De mogelijkheden zijn op dat gebied fantastisch, een geweldige manier om impact te maken is bijvoorbeeld door felle kleuren te kiezen. Een boeket voor bijvoorbeeld een jubileum kan van iedere bloem worden gemaakt maar zonnebloemen en madeliefjes bieden daarbij de keuze om een veel kleurig effect te creëren.

Liever een traditioneel boeket?

Denk hierbij dan aan de keuze om rozen te gebruiken in de kleuren rood en roze voor een klassieke uitstraling. Een ander aspect om naar te kijken is de vorm en stijl van een boeket. Is de keuze gevallen op een net traditioneel of een modern boeket met een ongestructureerde stijl. De meeste mensen kiezen voor een informele stijl met heldere bloemen.

Bij het minder gestructureerde boeket worden veelal verschillende bladeren en grassen gebruikt. Speciaal om het contrast van de bloemen te gebruiken. Ook een vaas behoort tot de mogelijkheden en geven een gevoel van kwaliteit. Veel mensen zullen dit waarderen en het boeket een prominente plaats geven.
Handig als het een geschenk is voor iemand op het werk.

Een keuze maken

Het kan een moeilijke keuze zijn om het goede boeket te kiezen maar wij van Abby Lempers weet hier wel raad mee en zorgen voor de juiste keuze. Daarbij wordt rekening gehouden met de juiste kleuren en natuurlijk de prijs.

De presentatie van een boeket is natuurlijk ook belangrijk. De ontvanger van een boeket ziet natuurlijk niet alleen de bloemen maar ook andere dingen. Denk hierbij aan hoe het boeket gebonden is, met een lintje en/of verpakt in cellofaan. Ook hier wordt rekening mee gehouden tijdens het maken van het perfect boeket.

Een boeket als geschenk geven
Getagd op: