Voor een bruidsboeket bent u bij Abby Lempers op het goede adres. Niet alleen voor de decoraties met verse bloemen maar ook boeketten waar iedere bruid vrolijk van wordt.

Advies bij de keuze van uw bruidsboeket

bruidsboeket

Wij helpen u als bruid bij het kiezen van de juiste bloemen en accessoires bij het maken van het bruidsboeket. Vertel ons wat uw verwachtingen zijn en maken aan de hand hiervan de juiste keuze. Hierbij houden wij rekening dat het makkelijk vast te houden is en de hoogte tussen de 10 en 15 centimeter zal zijn zodat het niet overheersend is. Er kunnen verschillende types gebruikt worden betreffende het bruidsboeket.

Rond
Ronde boeketten zijn de populairste types en zijn, zoals de naam al doet verklappen, boeketten met bloemen geschikt in een rond of wereldvorm. Ondanks de traditionele blik waarderen moderne bruiden zijn veelzijdigheid. Eenvoudig en elegant welke geschikt zijn voor zowel formele als ongedwongen huwelijken.

Halve maan
Een vorm die bestaat uit bloemen en groen overspannen vanuit het midden en veel wordt gebruikt voor formele huwelijken.

Spektakel stukken
Een bruidsboeket dat wordt gekarakteriseerd door lange stammen die in een veelomvattende stijl worden geschikt zodat het goed in de arm van een bruid kan passen.

Cascade
Deze is ook wel bekend onder de naam waterval. Een vorm met een geweldige hoeveelheid aan bloemen aan de basis en langzaam smaller wordt.

Hart
Het hart is het symbool voor de liefde waardoor dit boeket ideaal is als het een romantisch uitstraling dient te hebben. Hierbij worden meestal ook maar één of twee soorten bloemen gebruikt.

Aan de hand van de verschillende soorten boeketten wat mogelijk zijn is het aan u om te bepalen in welke stijl het huwelijk zal gaan worden. Laat u inspireren door de verschillende onderstaande afbeeldingen. Wij zorgen ervoor dat het op bloemen gebied een fantastische dag wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *