Mooi en net iets anders, dat zijn de bloemstukken die wij maken. Onze bloembindster maakt voor u een geheel eigen creatie of geheel naar uw eigen wens. Bloemstukken kunnen voor alle soorten feesten en gelegenheden toegepast worden. Ze bieden schoonheid en elegantie aan voor iedere ruimte waar ze in geplaatst worden.

Onze bloemstukken zijn meer dan alleen een bos bloemen

bloemstukken

Bloemstukken maken is meer dan alleen maar het samenstellen van een bos met heldere mooie bloemen in een vaas, pot of een ander decoratie stuk. Het is een ware kunst waarbij geen strenge regels worden toegepast door de ontwerper maar gewoon verschillende stijlen waaronder traditionele en moderne bloemstukken.

Tradioneel
Bij het ontwerpen van traditionele bloemstukken (ook wel bekend als de westerse stijl) worden het ontwerp verrijkt met een groot aantal mooie kleurrijke bloemen in een vaas. Buiten de vaas om worden bij deze stijl bijna geen andere accessoires gebruikt. Deze vorm is uitermate geschikt voor feesten en andere gelegenheden waar veel mensen op af komen.

Modern
Bij moderne ontwerpen wordt de stijl van schone en strakke lijnen gebruikt maar dit hangt natuurlijk ook helemaal af van de creativiteit van de ontwerper. Bij deze manier van schikken worden ook niet alleen maar bloemen gebruikt maar ook diverse accessoires. Toepassingen waarbij de moderne stijl wordt toegepast zijn onder andere moderne kantoren, receptie ruimtes, conferentie zalen, hotels en zelfs restaurants en cafés.

Geen grenzen wat betreft ontwerp
Het mooie aan het schikken van bloemen is dat er eigenlijk geen grenzen zijn wat betreft de stijl. Alle stijlen zijn geschikt voor de meeste gelegenheden waaronder feesten, trouwen, rouwdienst of zomaar om kleur aan te brengen. Bloemstukken zijn er niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen dit zeer op prijs stellen.

Wacht niet langer en verfraai uw huis, kantoor, bedrijf of andere ruimtes door kleur aan te brengen met onze bloemstukken.

Een paar voorbeelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *