grafstukken

Een dierbare verliezen is iets wat niemand wil meemaken maar helaas toch gebeurt. De beste manier om respect en sympathie uit te drukken bij een sterfgeval is door grafstukken te plaatsen.

Of het nu om een familielid, collega, kennis of vriend gaat. Een grafstuk zal de betrokkene zeker helpen of dit groot verlies te verwerken. Men hoopt dat het nooit gebeurt maar helaas ontkomen we niet altijd aan.

Iedereen verwerkt een rouw proces op zijn manier, de één is heel emotioneel en een andere blijft heel kalm. Een grote troost tijdens zo’n sterfgeval zijn dan toch bloemen waarbij de stijl en gebruikte kleuren geheel naar wens zijn in te vullen.

Er zijn verschillende soorten bloemen te gebruiken bij grafstukken. Denk hierbij aan het gebruik van verse bloemen in een krans, een begrafenismand en zelfs in de vorm van een kruis.

Grafstukken in de kerk, uitvaart en/of bij het graf

Grafstukken kunnen in de kerk worden toegepast, tijdens de uitvaart of tijdens het bezoek aan het graf. Natuurlijk is het ook mogelijk om het grafstuk naar de betrokken persoon of personen thuis te sturen of bezorgen.

Bij de keuze aan bloemen kunt u denken aan tulpen, zwarte hybriderozen en lelies. Kleinere bloemstukken kunnen bestaan uit satijn kruisen, ruikertjes, satijn harten, kleine bloem verstuivers en minuscule satijn kussens. Het gebruik van vazen en verschillende tafelschikkingen behoort ook tot de mogelijkheden. Deze worden veelal toegepast bij vrienden en zakenpartners.

Een grafstuk is een fantastische uitdrukking van uw sympathie en respect naar de overledene en hun familie. Een laatste afscheid vol liefde met onze stijlvolle grafstukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *