Een overzicht van ons assortiment bloemstukken, decoraties en andere mogelijkheden. Wij hebben voor iedere aangelegenheid het passend bloemstuk.

Tafel decoraties

Tafel decoraties

Wand decoraties

Assortiment wand decoraties

Bloemstukken en decoraties voor op tafel of op de wand. Ideaal voor het decoreren van feesten, bruiloften en andere aangelegenheden. Schitterende decoraties om het plafond meer aan te kleden. Ook deze zijn uitermate populair bij feesten en partijen.

Mooi en net iets anders, dat zijn de bloemstukken die wij maken. Onze bloem bindster maakt voor u een geheel eigen creatie of geheel naar uw eigen wens.

Plafond decoraties

Plafond decoraties

Bloemstukken

Assortiment bloemstukken

Advent

Advent

Kerst bloemstukken

Kerst bloemstukken

Advent kerst stukken zijn in vrijwel alle uitvoeringen mogelijk, denk hierbij aan de kleuren die erin verwerkt worden, de gebruikte ondergrond, verse bloemen/planten of liever blijvende materialen. Wij hebben een grote keuze waarbij prijs afhankelijk is van de gebruikte materialen en onder andere tijd voor het maken. 

Voor de kerst maken wij voor u de mooiste creatie’s zoals op deze foto’s te zien is. Kom kijken in onze winkel voor nog meer nieuwe en andere kerst decoraties. Gezellig tijdens of voor de kerst cadeau doen of gewoon voor u zelf.

Wilt u eens iets anders met de kerst, bekijk dan eens onze alternatieve kerstbomen. Net zo mooi en geen gedoe met uitvallende naalden en alle andere ongemakken.

Alternatieve kerstboom

Alternatieve kerstboom

Bokalen

Bokalen

Bokalen en vazen gevuld met een mooi assortiment aan bloemen en/of andere versieringen. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdens een receptie.

Corsages en boeketten

Corsages en boeketten

Kranssen

Kranssen

Valentijn en liefde

Valentijn en liefde

Bruidsboeket

Bruidsboeket

Schenk uw geliefde met valentijn eens een verrassend bloemstuk of decoratie. Er is niets mooier dan de glimlach zien van de ontvanger. Ook voor trouw plannen bent u bij Abby Lempers op het goede adres. Niet alleen voor de decoraties met verse bloemen maar ook boeketten waar iedere bruid vrolijk van wordt.

Kerkversiering

Kerkversiering

Pasen

Pasen

Een paar voorbeelden van ons assortiment kerk decoraties die wij voor u kunnen maken. Pasen is de tijd dat veel mensen denken aan een gezellige tijd. De eieren ‘s morgens verstoppen voor de (klein) kinderen zodat deze ze dan kunnen zoeken en daarna lekker met z’n allen uitgebreid ontbijten.

Grafstukken

Grafstukken

Een laatste afscheid vol liefde met ons assortiment stijlvolle grafstukken.

Bezoek ook eens onze Facebook pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *